Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Cum cumpăr?

Cum cumpăr ?

1. Alegerea produselor
Alegeți produsul care va interesează navigând printre categoriile existente in meniul din partea stânga. Daca ați găsit produsul care va interesează, introduceți cantitatea dorita in căsuța Cantitate si apăsați click pe butonul ce semnifică un coș de cumpărături. De asemenea aveți posibilitatea de a adăuga produsul în lista produselor dorite sau să îl comparați cu alt produs.
 
2. Coșul de cumpărături
După adăugarea produselor in cos, veți fi informat că acesta a fost adăugat în coș, astfel coșul va indica cantitatea produselor și prețul total al cumpărăturii. Dumneavoastră aveți posibilitatea să continuați cumpărăturile, iar pentru a trece la finalizarea comenzii faceți click pe coșul cu produse din colțul drept – sus al paginii. Odată ce ați trecut la finalizarea cumpărăturii aveți posibilitatea să actualizați cantitatea, să adăugați noi produse sau sa renunțați la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adaugă produse in cos, reveniți in magazin accesând butonul CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE sau finalizați comanda apăsând butonul COMANDĂ
 
Pentru a vizualiza valoarea finala a comenzii incluzând taxe de transport, bifați opțiunea ”Estimare costuri și taxe de livrare” selectați țara, localitatea și modalitatea de transport apoi apăsați ”Estimare”. 

3. Înregistrare/Autentificare
După finalizarea comenzii feți fi redirecționat automat in meniul de Înregistrare/Autentificare.
După alegerea modalității de cumpărare(ca vizitator neînregistrat sau prin înregistrare) apăsați butonul ”Continuare”. Daca sunteți deja înregistrat introduceți datele de acces ( e-mail și parolă) apoi apăsați butonul ”Autentificare”

4. Informații facturare
Introduceți datele Dumneavoastră necesare pentru livrare si facturare. si apăsați butonul Continuare
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Dacă efectuați comanda în calitate de persoană fizică, nu atrageți atenție câmpurilor care solicită datele companiei.

5. Metoda de livrare
Bifați metoda de livrare dorită și apăsați Continuare. Descrierea metodelor de livrare pot fi găsite pe pagina Modalități de plată și Livrare. În dependență de regiunea/orașul introdus de dumneavoastră anterior, site-ul va oferi modalitățile de livrare disponibile pentru această regiune și costul acestor servicii.

6. Informații plata
Modalitatea de plata disponibilă la moment este cea de achitare în momentul recepționării produsului comandat, fie la momentul ridicării produsului din magazinul nostru. În curând vor fi disponibile și alte modalități de plată.

7. Comentarii privind comanda
Pentru a transmite un mesaj cu doleanțe privind livrarea sau plata produsului, introduceți textul dorit in câmpul Comentarii pentru livrare sau plată și apăsați butonul Continuare. In scurt timp veți primi automat un mesaj de confirmare a comenzii in adresa de email indicată de Dvs.  

8. Confirmare
Pentru stabilirea ultimelor detalii legate de livrare ați putea fi contactat telefonic de un reprezentant al companiei.

-