Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Politica de confidențialitate

Conform cerințelor Legii LEGE Nr. 133 din  08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal, ”LEX SPORT” SRL are obligația de a administra in condiții de siguranța si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturării produselor comandate.

În timpul efectuării unei comenzi, Dvs. veți fi rugat să acceptați termenii și condițiile site-ului nostru. Conform Legii beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc si sa solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere la adresa de e-mail info@lexsport.eu.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiției. Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugam sa ne informați cât mai curând posibil. ”LexSport” SRL se angajează sa respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților si se angajează sa nu transmită datele personale ale clienților către terți. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriți sa cumpărați online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

”Lex Sport” SRL nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă si nici nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, întrebări sau reclamații referitoare la politica de confidențialitate, va rugam sa ne contactați la adresa de e-mail: info@lexsport.eu

-