Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Despre Noi

Sportul înseamnă mișcare, mișcarea înseamnă viață. Sportivi suntem cu toții, unii amatori, alții profesioniști, compania noastră vă pune la dispoziție atît  produse pentru sportul de performanță, precum și pentru cei mai aprigi amatori ai diferitor tipuri de sport.

”LexSport” SRL, are o experiență de doi ani în vînzarea vestimentației sportive de la producătorii europeni LEGEA și DIADORA, cu o calitate deosebită, la un preț accesibil. Echipa noastră este tînără și orientată spre cumpărători și parteneri, respectul pentru client printr-o ofertă profesionistă și corectă în raportul calitate/preț precum și atenția deosebită acordată fiecărui potențial client sunt modurile în care noi înțelegem să ne prezentăm și promovăm serviciile la cel mai înalt standart calitativ .

Produsele disponibile pe site pot fi procurate și în cantități mari, fapt pentru care veți primi o reducere considerabilă. Oferta noastră angro este destinată echipelor sportive, precum și pentru reseleri, detalii puteți găsi aici.

Echipa noastră se află într-un proces continuu de cercetare a necesităților dumneavoastră, pentru a vă oferi cele mai bune produse și servicii. Opinia dumneavoastră este deosebit de importantă pentru noi, de aceea vă încurajăm să ne scrieți accesînd pagina Contacte  sau să ne lăsați un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Lumea aceasta este o mare sală de sport în care toți vin pentru a deveni puternici, iar noi vă oferim totul pentru ca Dumneavoastră să fiți pregătiți.

Ctegorii
Gadgeturi sportive

 

-